Siirt’in Baykan ilçesinde düzenlenen terör saldırısında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Emrah Özdemir, GATA’da ki tedavisinin ardından Afşin’e geldi.

İlk olarak Kahramanmaraş’a gelen Gazi Emrah Özdemir, Kahramanmaraş Hava Alanında, ailesi ve İl Jandarma Komutanlığı Personel Şube Müdürü Jandarma Personel Üsteğmen Şakir Korkmaz, Şehit Gazi İşlem Astsubayı Jandarma Personel Üst Çavuş Çoşkun Peker, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından karşılandı. Özdemir buradaki karşılama programının ardından baba ocağı Afşin’e geldi.

Kale Mahallesinde oturan Gazi Özdemir, yaptığı açıklamasında ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Eşinin vatana hizmet etmek için bu bale geldiğini söyleyen Gazi Özdemir’in eşi Zeynep Özdemir ise ve bunu yapanlarının yanına kalmamasını gerektiğini belirtti.

-  Terör saldırısından yaralanan Gazi Uzman Özdemir’e evinde ziyaretler devam ediyor

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP Afşin ilce Başkanı Ersal Koç, yönetim kurulu üyeleri ile Gazi Emrah Özdemir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, “Siirt’te bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kahpe saldırıda Afşinli hemşerimiz, askerimiz Emrah Özdemir yaralandı. Öncelikle bu saldırıyı kınıyor ve bunu yapanların yanına kalmamasını diliyoruz. Askerimiz tedavisinin ardından memleketine, ailesinin yanına geldi. Bizlerde Gazimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için arkadaşlarımızla ziyaretine geldik” açıklamasında bulundu.

MHP İlçe Başkanı Ersal Koç ise Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileterek gazinin sağlığına tez kavuşmasını dilediklerini belirtti.

Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Özdemir, “MHP Kahramanmaraş Milletvekilimiz Fahrettin Oğuz Tor, İlçe Başkanımız Ersal Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Siirt’te gerçekleşen saldırıyı anlatan Özdemir, “Kurban Bayramın 3. günü arazi taramasında kahpece kurulan bir pusuda yaralandık. Bu olaylar askerlerimizi yıldıramaz. Çünkü Doğuda askerin motivasyonunu oldukça yüksek. İnşallah yaralı bacağım iyileştiğinde tekrar görev yerim olan Siirt’e döneceğim. Türkiye Cumhuriyetinin tek bayrak altında bölünmez bir vatan olduğunu vatan ve uğruna gerekirse canını dahi veririm” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi