Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Afşin’e yapılan  SGK hizmet binasında çalışmalar tamamlanmak üzere. SGK hizmet binası bir ay içerisinde tamamlanarak yeni yerinde hizmet verecek.
SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak , Efsus Turan Mahallesi Meteoroloji Binasının yanında bulunan alanda yapımı devam eden SGK hizmet binasının çalışmaları inceledi. Kaynak, SGK Afşin Merkez Hizmet Binasının bir ay gibi kısa bir zamanda tamamlanacağını kaydetti.


SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak , "Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Afşin Merkez Müdürlüğü inşaatımızda çalışmalar devam ediyor ve son aşamasına yaklaşmış durumda. 15 Nisan 2014 tarihinde temeli atılan hizmet binamız tamamlanmak üzere, inşallah bir ay gibi kısa bir zaman sonra bütün işler tamamlanacak ve binamızı teslim alacağız. Binamız bin 200 metrekare üzerinde alanda3 kattan oluşuyor. Modern bir bina olacak ve özürlü, yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn ediliyor.  SGK Afşin hizmet binamız tamamlandığında, Kahramanmaraş'ın ilçelerinde en yüksek hacme sahip bir bina olacak,  gösterişli ve  hizmet alanı olarak en çok alana sahip hizmet kurumu olacak. SGK hizmet binasının Afşin'e kazandırılmasında emeği geçen siyasetçilerimize, idari amirlerimize ve Afşin halkımıza teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızda yaklaşık  30 personelimizin çalışmasına imkan bulunmaktadır, şuanda 10 personelimizle Afşin'e hizmet veriyoruz. Hizmet binasının etkili, gösterişli ve ferah olması çalışan personel için buraya gelmesi için bir cazibe kaynağı olacağına inanıyorum. İnşallah yeni binamızda hizmet etmeye başlayacağız ve daha güzel hizmetlerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız." dedi.



Editör: Haber Merkezi