Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Afşin’e yapılacak olan SGK Hizmet Binası’nın temeli atıldı.

Meteoroloji binasının hemen yan tarafında bulunan arsaya temeli atılan SGK Hizmet Binası, Eylül 2014 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Bin 200 metrekare üzerinde inşa edilecek olan bina 3 katan oluşacak.

Temel atma programında bina hakkında bilgi veren SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, “SGK hizmet binamızın inşaatına başladık. SGK hizmet binasının Afşin’e kazandırılmasında AK Parti Milletvekillerimizin çok büyük emekleri var, milletvekillerimize ve AK Parti Afşin İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  İnşallah binamız en kısa zamanda tamamlanacak ve Afşin’e hizmet etmeye başlayacak. İnşaatımızın tamamlanması Eylül 2014 te planlanıyor ama şuan ki gidişatımız daha erken biteceğini gösteriyor. Binamız bin 200 metrekare üzerine olacak ve 3 kattan oluşacak. Modern bir bina olacak ve özürlü, yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn ediliyor.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Hükümeti’nin Afşin’de hizmetlere devam etiğini kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ise, şunları kaydetti:

“2009 yılından önce Afşin’de SGK hizmeti yapılmıyordu. O dönemden sonra Sayın Milletvekilimiz Nevzat Pakdil’in gayretleriyle şuan ki binamızı kazandırdık ve SGK hizmetleri ilçemizde verilmeye başladı. Şimdi SGK binamızın inşaatında bulunuyoruz burada inşallah Afşin’imizin insanlarına en güzel hizmeti verebileceğiz. Ayrıca Afşin’imizin eksikliklerini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni SGK hizmet binamızın Afşin’e kazandırılmasında emekleri geçen başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere tüm AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.”

Programa, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve Afşin Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi