Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sevin Mahalleleri Grup Yolunda sıcak asfalt ve altyapı çalışması başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince, kısa süre önce genişletmesi yapılan Sevin Grup Yolunda çalışmalar sıcak asfalt ve altyapı çalışmasıyla hız kazandı.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan,  Sevin Mahalleleri Grup Yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Fen İşleri Şube Şefi Yunus Emre Derinöz çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Derinöz, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürüttüğümüz çalışmalarda Büyüksevin, Çukurpınar, Örenderesi, Türksevin, Binboğa Mahalleleri ve bu mahallelerimiz bağlı bulunan mezralarımızın yollarını yeniden yapıyoruz. Grup yolunun toplam uzunluğu 11,3 kilometre olacak. Sevin Grup Yolu çalışmalarında yol platformu 5 metre genişliğinden 8 ile 12 metre genişliğe ulaştırılmış olup alt yapı ve temel çalışmalar tamamlanırken, yoldaki trafiği ve ulaşıma mani olan düşey ve yatay alandaki kurplar ulaşıma elverişli hale getiriliyor. Afşin için çok önemli olan yolumuzun tamamlanmasıyla toplam Büyükşehir olarak yaklaşık 22 bin ton sıcak asfalt sermiş olacağız. Sevin Grup Yolunda 11 kamyon, 3 yükleyici,2 dozer,3 greyder, 3 sulama arazözü,3 silindir ve 2 jcb olmak üzere 27 iş makinası ve 40 personel ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Muhtarlar, sıcak asfalt çalışması için kurban kesti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyüksevin, Çukurpınar, Örenderesi, Türksevin, Binboğa Mahallelerine yapılan sıcak asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafında da sevinçle karşılandı.

Sıcak asfalt çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiklerini belirten muhtarlar, “ Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevin Grup Yolunda çalışmalar başlatıldı. Bizlerde Sevin muhtarları olarak kurban kestik. Allah hayırlı eylesin. Desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye başkanımız olmak üzere, emeği geçen tüm personele ve  teşekkür ediyoruz. Afşin’imize hayırlı olsun diyor Büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Afşin Kaymakamımız Ali Edip Budan'a Sevin yolunun yapımındaki göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Editör: Haber Merkezi