Afşinli iş adamı Musa Özkök ve 7 Sevin Gurubu aile önderleri, sakinleri, Afşin Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret ederek, katılım sağladı.

Afşin'in 7 sevin mahalleleri ve çevre mahallelerinden ciddi bir katılımla Cumhur ittifakına destek çıkarması yapan Özkök, Cumhur ittifakının Adayına destek olduklarını söylediler.

Sevin grubunun desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven," Sevin grubumuz yine desteğini verdi. Milli davanın yanında yer aldı. Gerek MHP'li gerekse AK Partili kardeşlerimiz. Sevin her zaman milli ve manevi davanın ardında yer aldı. Böyle güzel insanlarla birlikte olmak ve beraber hareket etmek bizlere güç veriyor. Bizlere destek olan Sevin grubundan her bir ferde teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun. " dedi.

Programda, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ersal Koç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı yer aldı.

Konuşmaların ardından Başkan Güven ve Cumhur İttifakı heyeti Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı'nı ziyaret etti. Buradan pazarcı esnafları ile sohbet eden Güven, alışveriş için gelen vatandaşlara da file torba hediye etti.

Editör: Haber Merkezi