Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve oyuncuları, Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan başkanlığında, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında 1. Lig kupasıyla ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Mehmet Fatih Güven, " Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig'e yükseldi. Burada Afşin'imizi ve Kahramanmaraş'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki faaliyetleri Afşin Belediyesi bünyesinde devam edecek. Belediye olarak bütün amatör kulüplerimize sahip çıktığımız gibi işitme engelliler futbol takımımıza da sahip çıkacağız. Süper Lig'e yükselme başarısını gösteren futbolcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Bu durum Afşin adına sevindirici bir şeydir. Ayrıca Süper Lig'de Afşin'in temsil ediliyor olması ayrı bir gurur kaynağıdır. Sporcularımızın başarılarını devamını diyorum" açıklamasında bulundu.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, Belediye Başkanı Güven'e, İşitme Engelliler Futbol Takımı'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.Konuşmaların ardından Başkan Güven, Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Aslan, Kulüp Başkanı Durdu Türkmen, takım antrenörü Hasan Akpınar ve takım kaptanı Bekir Aslan ile yanlarında getirdikleri 1. Lig Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Haber Merkezi