İnşaat Mühendisi Selçuk Gökdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Teşkilatında Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
 
CHP Afşin İlçe Teşkilatında, partililerle bir araya gelen Gökdoğan, 7 Haziran 2015 pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adaylığını açıkladı.
 
İlçe teşkilatında partililere seslenen Aday Adayı Gökdoğan, " Hayatımız bir mücadele süreci içerisinde devam ediyor. Ülkemizin geleceği ve ülke siyasetimiz için bir mücadele içerisine girmiş bulunuyoruz. 7 Haziranda yapılacak olan genel seçim hepimizin geleceğini etkileyecek. Bu süreçte hepimizin amacı, bulunduğumuz bölgeye ve insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek olacaktır. Halkımızın sesi olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağım. Eğer ben Kahramanmaraş milletvekili seçilirsem, broşürlerimde de belirttiğim üzere; İşçi sınıfının her türlü mücadelesinde yanlarında olacağım. Atanamayan öğretmenlerimizin atanması için her türlü mücadelenin içerisinde olacağım. Çiftçinin, ucuz mazot ve tarımsal üretimi artırıcı her türlü desteği için mücadele edeceğim. Termik santrallerde asgari ücretle çalışmaya mahkum edilen işçilerimizin her türlü sorunuyla yakında ilgileneceğim. Hatta gerektiğinde işçilerimizin haklarını savunmak için Ankara'ya kadar yürüyeceğime söz veriyorum. Eğer milletvekili olursam, emeğin, hak ve adaletin, barışın, kardeşliğin ve dostluğun mücadelesini göstereceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. " diye konuştu.
 
Aday Adayı Gökdoğan'ın ilçe teşkilatındaki toplantısına CHP ilçe Başkanı Hüseyin Sığınır ve çok sayıda partili katıldı.
Editör: Haber Merkezi