Elbistan’da tüm camilerde başta Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen güvenlik görevlileri olmak üzere, tüm şehitler için Hatm-i Şerif okunurken, Ulu Cami’inde de gıyabi cenaze namazı kılındı.
Son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle şehit düşen asker ve polisler başta olmak üzere tüm şehitler için eller semaya kalktı. Cuma namazı öncesinde tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okutuldu. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından şehitler için dua edildi. Cuma namazı sonrasında ise Ulu Cami’inde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Cenaze namazı sonrasında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı diledi.

Her zaman emniyet ve askerin yanında olduklarını kaydeden Demir, “Askerimiz ve polisimiz bu hainleri yok edecek güçtedir. Bizde her zaman onların yanındayız ve en büyük destekçileri olacağız” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi