Afşin Kaymakamlığı,gazi ve şehit yakınlarını Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftarda ağırladı.
Meka-Royal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Ali Erol, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerle, aileleri katıldı.
Yemek sonrası konuşma yapan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.
Kaymakam Aksoy, “Filistin’de, Irak’ta, Doğu Türkistan’da, yaşayan kardeşlerimizin yar ve yardımcıları olsun. Bizler bugün bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyorsak, bu devletimizin, milletimizin, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin sayesindedir. Ben huzurlarınızda aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Kahraman gazilerimize de uzun ömürlüler, sağlıklı ömürler temenni ediyorum.Çok kıymetli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz. Unutmayın ki, devletimizin bütün kurumlarıyla imkânlarıyla sizin yanınızda olmuştur ve her zamanda olacaktır.  Sizlerin istekleri bizler için emirdir. Her zaman her koşulda kapımız açıktır. Bu vesileyle de sizlerin idrak edeceğimiz Ramazan bayramını kutlarım” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi