Afşin Belediyesi Wushu Takımı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahan’ı ziyaret etti.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası'nda çok sayıda derece alan Afşin Belediyesi Wushu Takımı başarılarının sevincini Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahan ile paylaştı.

Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahan, Halk Eğitim Merkezi destekli açılmış olan Afşin Belediyesi Wushu Takımı kursiyerlerinin Antalya'da Wushu Şampiyonası'nda başarı elde etmelerinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Şahan, “Afşin’imizde Halk Eğitim Merkezi destekli Wushu Kursumuz öğrencilerinden Antalya'da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 4 öğrencimiz birincilik, 2 öğrencimiz ikincilik, 2 öğrencimizde üçüncülük madalyası almışlardır. Bu Türkiye genelinde büyük bir başarı ve mutluluklarını bizinle paylaşmak istemişler. İnşallah bundan sonraki hayatlarında daha çok başarı görürler ve daha iyi yerlerde olurlar. Bu anlamda ben öğrencilerimizin güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. “dedi.

Turnuvada, Türkiye'yi, Avrupa ve dünyada temsil edecek sporcuların belirlendiğini söyleyen Afşin Belediyesi Wushu Takımı Antrenörü Bülent Binköl, “Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası'nda Afşin Belediyesi Wushu Takımı olarak 4 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük aldık. Buna istinaden Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Şahan’ı makamında ziyaret ettik. Bize her zaman destek verdi sahip çıktı. Wushu sporu Afşin’de yer edinmiş fakat bir aksaklık yaşanmış ve şimdi bayrağı ben teslim aldım. Öğrencilerimle birlikte yürüyeceğiz. Allah’ıma şükürler olsun Afşin için ilk defa böyle bir başarı oldu. Türkiye’de 8 tane derece alan sporcumuz oldu. Bunun arkasında olan Afşin Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ahmet Şahan, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, İlçe Spor Müdürümüz Asef Arslan ve İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı Beye sonsuz teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun.” açıklamasında bulundu.

Minikler ve yıldızlarda farklı kilolarda Can Muhammet Kılınç Türkiye birincisi, Rabia Çalı Türkiye birincisi, Fevzi Çölbeyi Türkiye ikincisi, Miray Kimbel Türkiye üçüncüsü. Gençlerde ise dereceler Hilal Pemik Türkiye birincisi, Merve Özer Türkiye birincisi, Leyla Satılmış Türkiye ikincisi, Şevval Kara Türkiye üçüncüsü oldu.

Editör: Haber Merkezi