ASKİ Spor, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için video hazırladı. Klipte, Afşinli milli güreşçimiz Akdeniz Oyunları Şampiyonu Serdar Böke de yer aldı.

ASKİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, teknik heyet ve sporcular, Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Afrin'de görev yapan Mehmetçik'e video ile destek mesajı gönderdi.

Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül , olimpiyat ikincisi Rıza Kayaalp, Akdeniz oyunları şampiyonu Serdar Böke ve antrenörler Abdullah Çakmar ile Mehmet Akif Pirim de videoda destek mesajlarını iletti.

Hazırlanan bu klipte Osmanlı detayları gözlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra Osmanlı devrinin 7. pâdişâhı olan Sultan 2. Mehmed Hân'ın figürleri yer aldı. Büyük emek ve fedarlarlıkla ortaya koydukları başarıları 15 Temmuz ve Çanakkale Şehitleri'nin yanında durarak ölümsüzleştirdiler.

Taha'nın, "1071'de Malazgirt Zaferi ile yurt edindiğimiz bu topraklar bizim." sözüyle başlayan klip, kulüp başkanı, teknik heyet ve sporcuların "Bu vatan bizim." mesajıyla sona eriyor.

Editör: Haber Merkezi