Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen Okulunu Şampiyon Yap projesi kapsamında Liseler Arası düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce tertiplenen turnuvaya 28 lise katılmıştı.

Bugün oynanan final müsabakalarında ise Aksu Anadolu Lisesi ile Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Normal müsabaka süresi 1-1 berabere sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi ve penaltı atışları sonucunda Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Müsabakalarda Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi 3. Olurken, 4. Olan lise Toki Kazım Karabekir M.T.A.Lisesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyaları, kupaları ve hediyeleri takdim edildi.

Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, büyükşehir belediyesi olarak Kahramanmaraş’ta sporun ve sporcunun gelişimi adına, çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve bunun yanı sıra spor yatırımlarına da ağırlık verdiklerini ifade etti.

Dereceye giren ilk dört takıma kupa ve madalyalarının yanı sıra eşofman takımı ve spor ayakkabıları hediye edilirken, şampiyon olan takımın oyuncuları Karadeniz Gezisi ile ödüllendirilecek.

Editör: Haber Merkezi