Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Afşin Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yaşlıları ziyaret etti.

Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rukiye Hatipsoylu, Afşin Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Topaktaş ve sağlık çalışanlarıyla birlikte Yaşlılar Haftası dolayısıyla hastanede yatarak tedavi gören yaşlılara karanfil verip sohbet etti.

Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rukiye Hatipsoylu, “Bizi bu günlere hazırlayan büyüklerimize minnettarız. Geçmişle gelecek arasında ki en önemli köprü olan yaşlılarımızın deneyimleri ve tecrübeleri her zaman bizlere yol göstermiştir. Değerli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutlar, saygılar sunarız” dedi.

Afşin Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Topaktaş ise “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla yapılan ziyaretin önemini vurgulayarak; ‘‘Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi, geçmişimizin tecrübelerini nesilden nesle aktaran, toplumsal ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli hazinemizdir. Yaşlılık hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacak. Yaşlılarımıza sadece bir gün değil her gün ilgi, sevgi, saygı ve hoşgörü gösterilmelidir" ifadesini kullandı.

Hastanede tedavi gören vatandaşlar ise, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, hatırlanmanın ve değer görmenin kendilerine moral kazandırdığını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi