Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu teşkilat çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle buluştu.

Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen toplantında, Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanı Yusuf Doğan ve partililere hitap eden Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, çarenin Saadet Partisinin iktidara gelmesinde olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, "Saadet Partisi İl Teşkilatı olarak ilçelerimizi geziyoruz. Pazar günü Kahramanmaraş'ta il divanımız vardı, divandan sonra ilçelerimizde bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Şuanda Afşin'de ilçe teşkilatımızla bir araya geldik. Genel seçime az bir zaman kaldı. Saadet Partisi olarak genel seçime ön hazırlık yapmak için çalışmalarımıza başladık. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Bu zorlu  sürecin atlatılması için, Saadet Partisinin iktidara gelmesi gerekiyor."açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu," Hep birlikte, Genel seçimlerde başarı sağlayacağımız inancıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün, burada bu inancımı sizlerle paylaşmak üzere huzurunuzdayım.İnşallah bu birlikteliğimiz başarımıza ilk katkıyı sağlayacaktır.Bütün İslam Alemi büyük bir kargaşa içerisinde bulunmakta, İslam'a karşı büyük bir savaş acımasızca sürdürülmektedir.Bütün Alemi-İslam'ın kurtulması için bütün vatandaşlarımız Saadet Bayrağı altında toplanması, başka bir ifadeyle adeta seferberlik ilan edilmesi ile mümkündür."dedi.

Afşin-Elbistan Termik  Santralı nedeni ile arazilerin büyük bir kısmının kamulaştırıldığını belirten Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emiroğlu, "Afşin Elbistan Ovası'nda şeker pancarı, buğday, fasulye,mısır,ayçiçeği vb. mahsuller diğer illere nazaran öncelik arz etmektedir. Şu anda Afşin-Elbistan Termik  Santralı nedeni ile arazilerin büyük bir kısmı kamulaştırıldı ve diğer bir kısımda sırasını beklemektedir. Sırasını bekleyen arazilerde ekim maliyeti yüksek olması nedeni ile arazilerin büyük bir kısmı boş. Bu insanların durumu nasıl olacak. Kamulaştırılacaksa belirli bir gün verilsin ve vatandaşlar o güne kadar olan plan ve programlarını, ona göre yapsınlar, halkımız diken üzerinde, geleceğe dönük ne yapacaklarını bilememektedirler.Malûm olduğu üzere, büyük orta doğu projesi İslam Coğrafyasını kasıp kavurmakta, bu kirli oyuna karşı etkin tedbir almak zorunda olan Türkiye, maalesef bu projeye destek vermektedir. Batıyı bir kurtarıcı gözü ile bakmakta ve onların vereceği talimatı özlemle beklemektedir. Mescidi-Aksa zülüm altında. Kirli işgalleri acımasızca devam etmektedirler.Bütün İnsanlık adil düzeni beklemektedir, bu vesileyle Afşinli kardeşlerimiz bu Seçimlerde Milli Görüşü iktidar yapacağına inanıyorum .İlimizin tarihinde hep kahramanlıklarla doludur. Allaha çok şükür durumumuzla iftihar ediyoruz. Etrafımız ateş çemberi. Buna öncülük eden ne yazık ki bu günkü iktidar. Müslüman Müslüman'ı öldürüyor. Daha fazla kan dökülsün, batı bundan azami derecede istifade etsin diye yapılıyor. Hani Irak'ta atom başlıklı kitle imha silahları vardı, demokrasi getireceklerdi. Irak paramparça oldu. Her gün Müslümanlar birbirlerini öldürüyor. Müslüman coğrafyasını sömürmek ve halkı büyük orta doğu projesine katmaktır. Nereye huzur getirdiler. Onlar görevlerini yapıyorlar, bizde bu zulme ortak olmak aşkındayız. Devlet olarak bu batının yanında yer almak cinayettir. Erbakan haklıymış denildi ama batı ile hareket etmek üzere teskereyi geçirdiler. Afşinliler olarak herhalde buna evet demeniz bizlere yakışmaz. Babalarımız, dedelerimiz mezarlarından çıksalar bizleri bu ilden kovarlar. Birleşmiş Milletler genel sekreteri adeta bizimle dalga geçiyor. Tampon Bölge meselesinde takındığı tavır bizleri yaralamakta. İslam Birliği üzerinde durulsaydı, şu anda hiçbir Müslüman'ın bumu kanam azdı.Bugün Türkiye'nin, Kahramanmaraşlıların cesaretine, Milli Görüş'ün ferasetine ihtiyacı vardır. İstiyoruz ki, Türkiye 40 yıl daha kaybetmesin. İşte bugün bu toplantıda Kahramanmaraş'ımıza ve Afşin'imize yakışır tarihi bir adım atıyoruz. Bu çalışmamızı sandıklara kadar yansıtmamız lazım. Kazanmamız için önce var olmamız, davamıza kayıtsız şartsız inanan Milli Görüş erlerine ihtiyaç vardır. Emin olunuz, bu yolun sonunda kardeşlik kazanacak, sevgi kazanacak, Afşin kazanacak, Kahramanmaraş kazanacak, Türkiye kazanacak, herkes kazanacak. Biz Saadet Partisiyiz. Halkımız biliyor ki Saadet varsa milletimiz kazanacak demektir. Saadet kazanınca kimse kaybetmeyecek." şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanı Yusuf Doğan," Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu bütün ilçelerimizi tek tek ziyaret ediyor ve çalışmaları inceliyor. Bizleri ziyaret eden Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Emiroğlu'na teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: Haber Merkezi