Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresinde Yusuf Doğan, Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanı oldu.

Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatı ilçe binasında yapılan kongreye Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş İl Müfettişi Ahmet Emiroğlu,Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Eminoğlu, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre öncesi bir konuşma yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimleri için destek istedi. İl Başkanı Tüten, "Afşin İlçemizin 5. Olağan Kongremizi gerçekleştirmek üzere buradayız. Saadet Partililer olarak yurdumuzun dört bir yanında ibadet aşkıyla milletimizin hizmetine ve Genel Başkanımız Mustafa Kamalak Bey'in emrine koşmaktayız.Biz Milli Görüşçüler olarak ülkemizi daha iyi idare edebileceğimizi düşünüyoruz.Çünkü bizler aziz milletimizi, güzel vatanımızı ve dinimiz İslam'ı karşılıksız seviyoruz ve 77 milyonun kardeşçe yaşamasını arzu ediyoruz.Onun için ibadet aşkıyla gece gündüz çalışıyoruz.Ülkemizin  güzel insanları işte yine önünüze fırsat geldi. Bu seçimde  oyları milli görüşte toplayalım ve ülkemiz üretmeye başlasın.  İnsanımızın yüzü gülsün artık. Milli görüş 11 ay iktidarda kaldı ve ortakla denk bütçe yaptı. Cumhuriyet kurulalı hiç denk bütçe yapan var mı? Kötü yönetiliyoruz.  Muhalefet iktidara yol göstermiyor. Sürekli kavga halinde olan iktidar paralel avında ve ülkemiz ateş çukuruna atılmak isteniyor.  biz bu gidişata dur diyeceğiz. Bize güç verin destek verin ki ülkemizin düşmanları emeline düşmesin." şeklinde konuştu.

Daha sonra bir açıklama yapan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve Kahramanmaraş İl Müfettişi Ahmet Emiroğlu, " Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresinin ilçemize, Kahramanmaraş'ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kahramanmaraş'ımızın güzide ilçelerinden biri olan Afşin'imizin yeniden milli görüşle tanışmasını sağlamak için kongremizi gerçekleştiriyoruz. Bu kongremiz Afşin için çok büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü geçmişte milli görüşün kalesi olan Afşin'in tekrar aynı yere geleceği ümidindeyiz." dedi

Emiroğlu, " Ülkemizde güzel şeyler olmuyor. Ülkemizin gidişatını tekrar yolunu koymak için Milli Görüş'ün kesinlikle iktidar olması gerekmektedir.  Saadet Partisi olarak bunu sağlamak için çalışıyoruz. Ayrıca hemşerimiz olan Saadet Partisi Genel Başkanımız Mustafa Kamalak'a hemşerileri olarak sonuna kadar destek olmalıyız. Bu memleketin kötü gidişatına artık birileri dur demek zorunda. Yeter artık 12 yıldan buyana bu memlekete bir çivi çakılmıyor. İşsizlik başını almış gidiyor. Üniversiteyi bitiren gençlerimiz iş bulamıyor. Ülkemizin bunun gibi bir çok sorunu var ve bizler sizlerin destekleri bu kötü gidişata dur demek istiyoruz. Bunun için 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde bütün vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz." diye konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından Tek listeyle gidilen Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresinde Yusuf Doğan, tekrar Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanlığına seçildi.

Son olarak kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Doğan, 5. Olağan Kongremizin ilçemize ve vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 7 haziranda yapılacak olan genel seçimlerde vatandaşlarımızdan aldığı güç ve destekle milli görüş iktidara gelecek." dedi.

Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresinde yeni yönetim kurulu üyeleri sırasıyla şu isimlerden oluştu.
Başkan Yusuf Doğan. Ahmet Taşyürek, Arif Şahan, Bayram Polat, Behçet Durna, Bekir Karakoç, Fehmi Tok, Göksal Bozkuş, Hakan Gökdoğan, İsmail Ovalı, Kadir Demir, Mehmet Kara, Nadir Demir, Serda Kavak, Yunus Işık,

 

 

Editör: Haber Merkezi