AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, MHP’nin seçimden hemen sonra kan kaybetmeye başladığını savunarak, "Gerçek o eski ülkücülerden AK Parti’ye oy geleceğini düşünüyorum" dedi.

Reyhanlıoğlu, beraberindeki Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç ile birlikte  İhlas Haber Ajansı (İHA) Kahramanmaraş Bürosu'nu ziyaret etti. Reyhanlıoğlu, 1 Kasım’da tekrar tek başlarına iktidar olacaklarını ileri sürdü. 7 Haziran sonrası hiç boş durmadıklarını belirten Reyhanlıoğlu "Aileleri evleri ziyaret ettik. Biz seçimden sonra hiç boş durmadık. Herkese ulaşmaya çalışacağız. Nerede eksik bıraktık onu tamamlamaya çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlayarak arttıracağız oyumuzu" dedi.

MHP’nin seçimden hemen sonra kan kaybetmeye başladığını savunan Reyhanlıoğlu, "Ben çalışmalarımda da fark ettim. Her şeye hayır diyen MHP, ‘biz hükümet olmayacağız muhalefette kalacağız’ demesinin tepkilerini ben birçok yerde oy verenlerden duydum. Gerçek o eski ülkücülerden AK Parti’ye oy geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.  

Editör: Haber Merkezi