Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşinli Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan'ın girişimleriyle, Rabia Parkına, tenis kortu, voleybol sahası mini futbol sahası , basketbol sahası, yürüyüş yollarının bulunduğu bir spor kompleksi, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapılacağını söyledi.
Konu hakkında açıklama yapan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşinli Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan Bey'in girişimleriyle Rabia Parkına yapılacak olan yaşam merkezinin bir bölümünü Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapılmasını sağladı. Rabia Parkı için Spor Toto Genel Müdürlüğüyle protokol anlaşmamızı imzaladık. İnşallah Aralık ayından önce faaliyete geçireceğiz. Rabia Parkı içersinde, tenis kortu, voleybol sahası mini futbol sahası , basketbol sahası, yürüyüş yollarının bulunduğu bir kompleksi Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından ilçemize yapılacak. Bu hizmetler için 500 bin artı KDV olarak protokol anlaşması imzaladık. Afşin Belediyesi olarak ihale hazırlıklarına başladık ve bir aksilik olmazsa bu sene sonunda bu hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Rabia Parkı içine büyük bir göleti, Afşin Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla yapacağız. "dedi.
İlçe dışında yaşayan Afşinli bürokrat ve işadamlarının ilçeye katkı sağlamak istediklerini belirten Başkan Güven;"Türkiye'nin her yerinden yaşayan Afşinli bürokrat ve işadamlarımızla her zaman görüşüyoruz ve bir toplantıda bir araya gelmek için çalışmalarımız var. İlçe dışında yaşayan hemşerilerimiz ellerinden geldiği kadarıyla Afşin'in daha çok gelişmesi için katkı sağlamak istiyor. Bunun için çok olumlu bir enerji var. Bizler ilçe dışında yaşayan bürokrat ve işadamlarımızı bir araya getirerek bu oluşan güzel enerjiyi Afşin için olumlu bir şekilde kullanmak istiyoruz."şeklide konuştu.
Editör: Haber Merkezi