Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü tarafından Milli Mücadele'nin 100. Yılı Pul Sergisi Kahramanmaraş halkıyla buluşacak.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla başta Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın öncülüğünde kurumlar ve STK'lar düzenledikleri etkinliklerle milli mücadeleye dikkat çekiyor. Bu kapsamda sorumluluk üstlenen Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü, Milli Mücadele'nin 100. Yılı Pul Sergisi düzenliyor. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde olmak üzere 2 ayrı noktada gerçekleşecek olan sergi, 13 Şubat günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek büyük açılışla Kahramanmaraş halkıyla buluşacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki sergi 15 Şubat'a kadar açık kalırken, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki sergi ise 19 Şubat'a kadar ziyaretçilere açık olacak. Sergiye ilişkin Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Ali Kaplan gazetemize açıklamalarda bulundu.

'100 PANOLU PUL'
PTT Genel Müdürlüğü olarak Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 100. yılı etkinliklerine katkı vermek istediklerini ve bu kapsamda pul sergisi organize ettiklerini belirterek, "Kahramanmaraş PTT Baş Müdürlüğü olarak, genel müdürümüzünde gayretli çalışmalarıyla Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde ve genel müdürümüz Hakan Gültan Bey'in talimatları doğrultusunda milli mücadelenin 100. yılı kapsamında, genel müdürlüğümüzce hazırlanmış '100 panolu pul' sergisini Kahramanmaraşımızda da vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çabası ve gayreti içindeyiz. Bu bağlamda, istiklal ve istikbalin şehri, edebiyatın başkenti, milli mücadelenin meşalesi olan Kahramanmaraş'ta pul sergimizi Allah nasip ederse 13 Şubat 2020 tarihinde saat 14.00'te sadece Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde panoyla 13 Şubat ile 15 Şubat  arasında halkımıza hizmete açılacak. Yine aynı tarihlerde Piazza AVM'de 350 metrekarelik bir mekanda arka garaj sol taraf girişinin yanında bize tahsis edilmiş olan mekanda, esas ağırlıklı olarak sergimiz orada olacak. Buradaki sergimizde, 13 Şubat ile 19 Şubat tarihleri arasında vatandaşlarımızın hizmetine açık olacak. Burada cumartesi, pazar günleride açık olacağız. Bu etkinlikte genel müdürlüğümüzde 2023'e kadar devam edecek. Kurtuluş mücadelemizin lideri Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izlemiş olduğu yollarda bu önemli tarihlerde belirli noktalarda bu sergileri, genel müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş'ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandıç
 

Editör: Haber Merkezi