Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Göksun MYO Müdürü Prof. Dr. Orhan Ercan,  Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Yeşil Afşin Gazetesi yazar kadrosuna katılan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Göksun MYO Müdürü Prof. Dr. Orhan Ercan, beraberindeki Göksun Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yakup Kızılelma ve Erman Bengin ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu.

Afşin'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Prof. Dr. Orhan Ercan, "Afşin'e ilk kez beş yaşlarımdayken merhum babacığımla gelmiştim. Burada mukîm bir akrabamızın daveti üzere geldiğimizi anımsıyorum. Afşin'imize çocuk masumiyeti ve saf nazariyle çok olumlu bir izlenimim bundan sebep hep olagelmiştir. Bu olumlu izlenimden midir bilmem Afşinli her kimle tanıştıysam mümtaz bir gönül bağı oluşturmuşumdur. İnşallah bundan sonra da Yeşil Afşin Gazetemizde bana ayrılan köşede yazılarımızı okurlarımızla paylaşacağım." diye konuştu.
Gazetemiz çalışanlarına görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. Orhan Ercan, çekilen hatıra fotoğrafının ardından, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti. 

Editör: Haber Merkezi