Afşin Emniyet Müdürlüğü hafta sonu Rabia Parkı’nda düzenlenen piknik ve uçurtma şenliği etkinliğinde düzenledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği uçurtma şenliğinde küçük çocuklar doyasıya eğlendi.

Rabia  parkında düzenlenen piknikte Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı personel aileleri ile eğlendi. Küçüklere özel hazırlanan uçurtma şenliği, çocukları eğlendirdi. Piknik organizasyonunda emniyet personeli iş stresinden de uzaklaşmış oldu.

 

İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, “Polislik mesleğinin yoğun tempolu ve stresli bir görev herkes tarafından açıkça bilinmektedir. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, polislerimizin aileleriyle ortak etkinliklerde bir araya gelmesinin genellikle zor olduğu düşündük. Özellikle personelimizin eş ve çocuklarının da bir arada bulunduğu bu pikniği organize ettik. Bu organizasyonu geçtiğimiz hafta sonunda yapmayı planlıyorduk fakat hava şartlarından dolayı bugüne erteledik. Amacımız birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi. Emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyorum" dedi.

 

Pikniğe, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş,İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, ve emniyet personelinin aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi