Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesini tarafından yapımı tamamlanan Piri Reis Yüzme Havuzu düzenlenen törenle açıldı.

Piri Reis Mahallesi'nde Onikişubat Belediyesi tarafından hizmete sunulan kapılı yüzme havuzu açılışında konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Türkiye'yi emanet edilecekleri gençlerin daha eğitimli ve kültürlü olması çalıştıklarını belirtti. 

Okul, Bilgi Kültür Evleri ve yüzme havuzları gibi tesislerin çocukların daha iyi yetişmelerine yardımcı olacağını hatırlatan Kaynak, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız için tüm belediyelerimiz tarafından yapılan tesislerin açılmasına şahit olmak beni mutlu ediyor. Bütün bu hizmetleri yaparken, hangi problemlerle uğraştığımızı unutmamamız lazım. İki gün önce Almanya Dışişleri bakanının söylediğini duymuşsunuzdur. Ne diyor 'Biz Türkiye'ye ders vereceğiz, ama işgal etmeyeceğiz.' Senin haddine mi? Türkiye'yi işgal etmek. Türkiye aç yaşar açık yaşar ama asla özgürlüğünden taviz vermez. Türk milleti vatanının her bir karışını namusu bilir. Biz asla ve asla korkmayız. Asla bu tehditlere pabuç bırakmayız."

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise görevle geldikleri günden buna yana insanların yaşam şartları daha iyi sürdürmeleri için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Piri Reis Kapalı Yüzme Havuzunun açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa AK Parti Milletvekilleri Uğur Dilipak, İmran Kılıç, İl Jandarma Komutanı Cafer Öz, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi