Kurulduğu günden bugüne hızla büyüyen ve aile ekonomisine büyük katkılar sağlayan Mikrokredi, Kahramanmaraş’ta da yaklaşık 4 bin üyesiyle aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Mikrokredi kullanan kadınların en büyük sorunu el emeği ile ürettiği ürünlerini pazarlayacak bir yerlerinin olmadığını söyleyen TGMP Böge Müdürü Pehlivan " Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında bu sorun artık çözüme kavuştu. 5 Nisan 2018 Perşembe günü saat 14.00’te açılacak olan ve bundan sonra her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri açık kalacak olan sosyete pazaryeri açılışına tüm halkımız davetlidir" dedi.

Kadın üretsin kazansın ki aile daha da mutlu olsun sloganı ile yola çıktıklarını belirten TGMP Böge Müdürü Pehlivan: “Üreten kadınlarımız, Üreten Kahramanmaraş, Yoksulluğun olmadığı Türkiye için kadınlarımız üretiyor.Mikrokredi kullanan kadınlarımız artık ürünlerini Sosyete Pazaryerinde satabilecekler. 5 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te açılışımız olacak. Projenin gerçekleşmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Beye teşekkürlerimizi iletiyoruz. Pazarımız 5 Nisan itibari ile her Çarşamba ve Perşembe açık olacak. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”  açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi