Pazarcık Belediyesi, ilçenin eskiyen su şebekesi yenileme çalışmalarına başladı.

Pazarcık ilçesinde 70 yıllık demir su şebekelerinin yenilenmesi için harekete geçen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, yoğun gayretleri neticesinde ilçede su şebekesi yenileme çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Pazarcık Belediyesinin işbirliğiyle 30 milyon bütçeyle ilçe genelinde tamamı değişecek olan içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına Yukarı Pazarcık ve İstasyonaltı Mahallelerinde start verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Yıllardır ilçemizde bulunan demir su boru hatlarını değiştirmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüz ve Pazarcık Belediyemizin işbirliği çalışmalarımıza başlandı. İlk olarak Yukarı Pazarcık ve İstasyon altı mahallemizde başlatılan çalışmamız kademe kademe diğer mahallelerimizde de devam edecektir. Bu vesileyle bu hizmetin ilçemize gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'a, KASKİ Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi