Pazarcık  Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ilçedeki yol çalışmalarını değerlendirdi.

 Yarbaşı, Şahintepe, Ahmet Bozdağ Mahalleri bölgesinde yoğun bir yol çalışmasının yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Bozdağ, “Pazarcık’ta yol sorunu diye bir şey kalmayacak” dedi.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ "seçim öncesi Pazarcık halkına hizmet sözü verdik, yol ağı olarak Kahramanmaraş'ın en büyük yol ağına sahibiz, işimiz hiçte kolay değil ama biz hiçbir mazerete sığınmadan, gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yol sorununu çözeceğiz Pazarcık 'ta artık yol sorun olmaktan çıkacak" diye konuştu.

Çalışmaların 3  ayrı ekip tarafından sürdürüldüğünü dile getiren Bozdağ "işlerin daha hızlı yürümesi için belediye araçlarını seferber ederken araçlarımızın yetersiz kaldığı noktalarda Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesinden gelen araçlarla birlikte  yol sorununu hızla çözüyoruz" dedi.

Pazarcık halkı da rahat bir nefes alacak diyen Bozdağ, “Geçtiğimiz hafta sonu Kahramanmaraş'ta Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ve Ulaştırma Denizcilik ,Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'ın Katılımları ile birlikte Ulaştırma çalıştayı yapıldı. Bizde burada söz hakkı isteyip Pazarcık ilçesindeki yol sorunlarını konuştuk” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi