Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil, “Vatandaşların Türkiye’de yatırımlar için, huzur için ve istikrar için tek başına bir iktidar arzu ettiğini görüyoruz” dedi.

Afşin’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’de tek başına iktidar cümlesinin karşılığının bir tek AK Parti’de yaşam bulacağını söyledi.

AK Parti dışında hiçbir siyasi partinin tek başına iktidara gelemeyeceğini vurgulayan Pakdil, “ AK Parti 7 Haziran Genel Seçimlerinde çok az bir farkla tek başına iktidar sayısını kaybetti. 7 Haziran Genel Seçiminde kaybettiği iktidarı halkımızın da desteğiyle 1 Kasım’da tekrar alacak. Bütün siyasi partilere oy veren vatandaşlarımız bu süreç içerisinde olan olayları değerlendiriyor ve AK Parti’ye çok ciddi bir teveccüh olduğunu görüyoruz” açıklamasında bulundu.

1 Kasım’da AK Parti’nin oylarında ciddi bir artış olacağını söyleyen Pakdil, “ Kahramanmaraş, Afşin, Göksun ve diğer ilçelerimizle birlikte bugüne kadar destek verdi AK Partiye ve bu dönemde de vatandaşlarımız bizlerden desteklerini esirgememesini arzu ediyoruz. AK Parti olarak her zaman halkımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zamanda ifade ettiğimiz gibi, bizler hükümdar olmaya gelmedik, bizler hizmet etmek için geldik. Vesayet sistemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Bir tek vasi vardır, o da Türk milletinin kendisidir. Onun haricinde hiçbir kurum bu vesayeti üzerine alamaz” dedi.

1 Kasım’a kadar göğsümüzde AK Parti rozetleri bulunacak diyen Pakdil, “Seçimin ardından milletimize hizmet için çalışmalarımıza başlayacağız. Seçim beyannamemizde, gençlerimiz için, esnafımız için, emeklilerimiz için projelerimizi ortaya koyduk. Bir ülkede istikrar olmadığı sürece, o ülkede yatırım olmaz. Afşin’imizde esnaf ziyaretlerimizde, yolda karşılaştığımız vatandaşlarımızda AK Parti’ye yoğun bir teveccüh olduğunu gördüm. Bizleri sıcaklıkla karşıladılar. Bu seçimde Afşin olarak daha çok destek olacaklarını ifade ettiler. Ülke olarak 1 Kasım Genel seçimlerine huzur ve güven içerisinde ulaşmaya ümit ediyoruz Demokraside en önemli unsur seçim ve sandıktır. Her zaman ifade ettiğimiz üzere sandığın ötesinde bir yol yoktur. Dolayısıyla milletin iradesi sandıkta tecelli eder ve herkesin o milli iradeye saygı göstermesi gerekmektedir” dedi.

Pakdil'in ziyaretlerine, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve parti yönetimi eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi