Özel Elbistan Yıldız Ortaokulunun 16 Şubat 2019 Cumartesi günü yapılan bursluluk ve okula kayıt sınavına katılım oldukça yoğun oldu.

Sabah ve öğleden sonra yapılan sınavlara her sınıf düzeyinde rekor katılımlar olduğunu söyleyen Okul Müdürü Nurullah Çelebi Köker, "Elbistan ve Afşin halkına teşekkür ediyorum." dedi.

   Sınav sonuçlarının 21 Şubat 2019 Perşembe günü açıklanacağını ifade eden Köker,"  Özel Yıldız 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı için siz değerli velilerimize kapılarını açmaktadır. Okulumuzda öğrenim gören ve görecek öğrencilerimiz için bursluluk ve kayıt sınavımızı gerçekleştirdik. Özel Yıldız başarıda markalaşmış bir eğitim kurumudur. Kazandığı Türkiye birincilikleri bu başarıyı tescillemektedir.

Temel hedef ve amacımız, Tüm ciddiyetimizle hayat boyu eğitimi benimseyen sizlerden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen , sorgulayan bireyler yetiştirmektir.16.02.2019 tarihinde okulumuz ve fen lisemiz binalarında gerçekleştirdiğimiz Özel Yıldız Ortaokulu Bursluluk Sınavına yoğun ilgiden dolayı Elbistan ve Afşin halkına teşekkür ediyorum.

Sınav tamamen objektif bir ortamda yapıldı ve değerlendirmesi de yine aynı titizlikle yapılacaktır. Hiçbir öğrencimizin hakkı zayii olamayacak. Sınav sonuçlarını ise 21 Şubat 2019 Perşembe günü açıklayacağız. Sınav sonuçları karne olarak okulumuzdan alınacaktır. Sınavda derece alan öğrencilerimiz aldıkları derece indirimine göre kayıtlarını yapmaya da başlayacağız.

Bizler okulumuzun tüm şubelerinde eğitim-öğretim çalışmalarımızı yeni sınav sistemine göre yapmaktayız. Bunun için öğrencilerimiz 8. Sınıfa geçtiklerinde zorlanmadan sınavda başarı sağlamaktadırlar.

Sınavımıza yoğun bir ilgi gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi