Elbistan'da başarılı bir eğitim-öğretim faaliyeti gösteren Özel Elbistan Yıldız Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında, okulda öğrenim görecek burslu öğrencilerin tespiti için bursluluk sınavı yapacak.

Konu hakkında bilgilendirme yapan Özel Yıldız Eğitim Kurumları Müdürü Nurullah Çelebi Köker şunları söyledi.

"2001 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Özel Yıldız 2002 yılı itibari ile ilçemizde ilk kez başlattığı STS sınavları ile bölgemizde bir ilki daha başlatmıştı. Her geçen yılda sınavlarımızın isimleri değişti ancak değişmeyenler ise, sınavlarımıza katılan öğrenci sayısının rekor düzeyde olması ve sınavlarımızın tamamen objektif bir şekilde yapılmasıdır. Bizler Milli Eğitim Bakanlığı kanun ve yönetmelikleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

    Okulumuzda 2019-2020 (önümüzdeki yıl) öğrenim görmek isteyen ve burslu okumak isteyen öğrenciler için yine bursluluk sınavı yapacağız. Sınavla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Sınav kayıtlarına başladık. Sınava girmek isteyen ilkokul 4.sınıf ile ortaokul 5.6.7. sınıf öğrencilerimiz okulumuza gelerek yada çarşı merkezinde bulunan Asya Kitabevi, Office – Store ile Afşin merkezde bulunan Alp organizasyona giderek kayıtlarını yaptırabilir ve giriş kartlarını alabilirler.

    Bursluluk sınavımız 16 Şubat 2019 Cumartesi günü tek oturumda 4.7. sınıflara için saat 10.00, 5.6. sınıflar için ise 14.00 da okulumuz binasında yapılacaktır. Sınav sonuçları en kısa sürede açıklanarak okul kayıtlarımıza başlayacağız.

Özel Yıldız Akademik başarı ile değerler eğitimini bütünleştiren bir eğitim kurumudur. “Eğitim ciddi bir iştir” prensibi ile başladığımız eğitim hayatımıza “disiplin başarıyı artırır” prensibi ile devam etmekteyiz. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyor, tüm halkımıza saygılar sunuyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi