2021-2022 Eğitim-öğretim yılında düzenlenen okul sporları karşılaşmalarında Özel Yıldız Koleji 3. Şampiyonluğunu kazandı. 

Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER futbol, masa tenisi şampiyonluğunun arkasından küçük erkekler hentbol karşılaşmalarında okulumuz yine birinci olarak 3. Şampiyonluk kupasını aldı.

İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporlarında okullarımız şampiyon olarak bizlere büyük mutluluk yaşattılar. 
      Liseler arası düzenlenen futbol turnuvasında ilk şampiyonluğumuzu kazandık. Arkasından liseler arası düzenlenen masa tenisi turnuvalarında 2. Şampiyonluğumuzu kazandık. Arkasından ortaokullar arasında düzenlenen küçük erkekler hentbol turnuvasında ise 3. Şampiyonluk kupamızı kazandık. 
    Okullarımızda kazanılan bu büyük başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Özel Yıldız okulları akademik başarı ile değerler eğitimini bütünleştiren eğitim sistemi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi