Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu müdür Nurullah Çelebi Köker kayıtlarına teşkil edecek bursluluk ve okula kabul sınavlarını başarı ile tamamladıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“ Özel Yıldız kurulduğu 2001 yılı itibari ile yaptığımız kayıt sınavlarımıza yoğun bir katılım olmaktadır. Pandeminin tüm olumsuzluklarına sınavlarımıza yoğun bir katılım oldu. Bu sınavlar kayıtlarımıza esas teşkil ettiği için bizler açısından son derece önem arz etmektedir. Katılan tüm öğrencilerimize başarılar, velilerimize ise bizler tercih ettikleri için teşekkür ederim.

     2021-2022 eğitim-öğretim yılı için okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri ile okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenciler için yeni kayıt dönemimizi başlattık.

    Anasınıfından lise 12. Sınıfa kadar tüm şubelerde kayıtlarımız başlamıştır. Okulumuza kayıt düşünen velilerimiz için erken kayıt dönemi oluşturduk. Fiyat ve ödeme noktasın velilerimize gereken kolaylık sağlamaktayız. Okullarımız eğitim-öğretim ve sosyal kültürel açıdan başarılarını kanıtlamış olup, covid-19 sürecinde gerek uzaktan eğitim, gerekse de yüz yüze eğitim dönemlerinde oldukça takdire şayan çalışmalar yapılmıştır.

    Özel Yıldız Koleji akademik başarı ile değerler eğitimini bütünleştiren kurum olarak çalışmalarına devam etmektedir.”

Editör: Haber Merkezi