Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba tarafından verilen konferans hakkında bilgilendirme yapan Özel Elbistan Yıldız Koleji Kurucusu Nurullah Çelebi Köker, mazlum ve masum insanların durumlarının küçük çocuklarımız tarafından da bilinmesinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Dünya’nın çeşitli yerlerinde yaşayan mazlum ve masum insanların durumları hatırlanması açısından  gerçekleştirilen bu organizasyonların son derece önemli olduğunu ifade eden Köker, "Bugün okulumuzda önemli bir organizasyon gerçekleşti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin koordinesi ile birçok sivil toplum kuruluşu tarafından da desteklenen Yemen Açlıktan Ölüyor Yardım Kampanyası sunumu öğrenci ve öğretmenlerimize yapıldı. Katılımlarından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba Bey'e teşekkür ediyorum.

    İnsanlığın ve manevi değerlerin kaybolmaya yüz tuttuğu günümüzde böyle organizasyonlar Dünya’nın çeşitli yerlerinde yaşayan mazlum ve masum insanların durumları hatırlamamız açısından son derece önem taşımaktadır. Bizler çocuklarımıza farkındalık olması açısından bu organizasyonu sevk ve idare eden birincil ağızlardan durumun vahametini öğrencilerimize gösterdik. Çocuklarımızın yardımlaşma duygularının gelişmesi, en yakınlarından Dünyanın öbür tarafında yaşayan insanlara bilhassa çocuklara bir nebzede olsa yardım yapabilmesi amacı ile bu konferans düzenlenmiştir.

    Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir hadisi şerifini düstur alarak tüm velilerimizi ve hemşerilerimiz bu yardıma davet ediyor, saygılar sunuyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi