Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesindeki okullarda öğrenim gören son sınıf öğrencileri için kariyer günleri düzenliyor.

Kariyer günlerinin ilkine Elbistan Kaymakamı Özkan Demir'in öğrencilerle buluştuğunu ifade eden  Kurucu-Müdür Nurullah Çelebi Köker, "  Özel Yıldız Koleji 2018-2019 eğitim-öğretim yılı içinde planladığı faaliyetlerden bir tanesini daha gerçekleştirdi. Okullarımızın son sınıflarında ki öğrencilerimiz için meslek seçimlerine yardımcı olma gayesi ile kariyer günleri tertipledik. İlk misafirimiz olarak sayın kaymakamımızı davet ettik. Sağ olsun davetimizi kırmayarak okulumuza teşrif ettiler. Ben şahsım ve kolejim adına kendisine teşekkürlerimi arz ediyorum.

     Öğrencilerimiz kaymakamlık mesleğini tüm inceliklerini yaşadığı deneyim ve tecrübelerle ilçemizin mülki amiri olan sayın Özkan Demir Bey'den öğrendiler. Sayın Kaymakamımızın öğrencilerimizle yaptığı söyleşi sonrasında öğrencilerimiz son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

   Kariyer günlerimiz diğer meslek gruplarında çalışan daire amirlerinin katımları ile devam edecektir. Sayın Kaymakamımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi