Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi ile Ayyıldız Ortaokulu Afşin’de bulunan velileri ile Afşin Öğretmenevinde düzenliği yemek programında bir araya geldi.

Yemeğe halen öğrenim gören velilerin yanında Özel Yıldız Kolejinden mezun olan öğrenci velilerinin de davet edildiğini ifade eden kurucu-müdür Nurullah Çelebi Köker,    Özel Elbistan Yıldız Koleji kurulduğu 2001 yılı itibari ile Afşin’e eğitim-öğretim hizmeti vermektedir. Siz değerli hemşerilerimizin katkıları ile her geçen yıl öğrenci sayımız arttı. En kıymetli varlıklarınızı bizlere emanet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. " dedi.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı itibari ile eğitim alanlarını genişlettiklerini ifade eden Özel Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, "Fen Lisesi, Anadolu Lise ve Ayyıldız Ortaokulumuz eğitim-öğretim hayatlarına başladılar. İlk yılımızda YKS’ de Elbistan sayısal birincisi olduk. Bu sene bu azimle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Biz her yıl Afşin veli ziyaretlerimizi evlerde gerçekleştiriyorduk. Bu sene bir yenilik ile Afşin Öğretmenevinde bir araya geldik. Bizlere böyle güzide bir mekanı tahsis ettiği için başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahir Bey'e ve Öğretmenevi Müdürümüz Abdullah Bey'e teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu

Toplantıda, veliler ayrıca sınıf ve branş öğretmenleri ile geniş bir görüşme imkanı buldular.

Öğrencileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak başarılı eğitim-öğretim dönemi geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi