Özel Yıldız Koleji kurucu müdürü Nurullah Çelebi KÖKER 2020 yılında yapılan merkezi sistem sınavları hakkında yaptığı değerlendirme sonucunda yine başarının değişmeyen adresinin Özel Yıldız olduğunu ifade ederek;
       2019-2020 eğitim öğretim yılı dünyada ve ülkemizde yaşanan covid-19 salgını nedeni 23 Mart 2020 itibariyle okullarımızda eğitim-öğretim yapılamamıştır. Milli Eğitim Bakanlığı bu nedenle merkezi sistem sınavlarında 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin yılsonunda girecekleri sınavlarının kapsamını daralttı. Birinci dönem konu kazanımlarından sınav yapılacağını açıkladı. Bizlerde çalışmalarımızı  bu  doğrultuda yaptık. 
     8. sınıf öğrencilerimizin girdikleri LGS sonrası yaptığımız çalışmalarda kesin olmayan sonuçlara göre okulumuzun yine Türkiye derecesi kazanmasını bekliyoruz. Yine 12. sınıf öğrencilerimizin katıldıkları MSÜ ve YKS de de yine okulumuz büyük başarılar kazanacaktır. Resmi kanallarda sınav sonuçlarının açıklanması ile kazandığımız başarıları sizlerle paylaşacağız.
     Özel Yıldız Koleji 20. yılına girerken arkasında başarılarla dolu dönemler bırakmıştır. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda yine başarılarımızı arttırarak eğitim-öğretim yaşamımıza devam edeceğiz. 2001 yılında ilköğretim okulu olarak eğitim hayatına başlayan ÖZEL YILDIZ şimdi ise bünyesinde iki anasınıfı, bir ilkokul, iki ortaokul, anadolu lisesi ve ilçemizin ilk özel fen lisesi ile beş ayrı eğitim kurumuzu ile eğitim-öğretim çalışmalarına devam etmektedir.
     ÖZEL YILDIZ KOLEJİ bağımsız olarak geliştirdiği eğitim-öğretim sistemi ile ilçemize bir çok yeniliği getirmiştir. Çağımıza ve her türlü değişikliği kısa sürede uyum sağlayan sistemimizle okulumuz daima başarıda en üst sevide kalmaktadır. 

Editör: Haber Merkezi