Özel Elbistan Yıldız İlkokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında okula yeni kayıt yaptıran 1/A-B sınıflarının öğrencileri okuma yazma öğrenerek bu mutlu günlerini bayram coşkusu ile kutladılar.

Okulun konferans ve gösteri salonunda yapılan program izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. Programın sonrası yaptığı değerlendirmede okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER şunları söyledi:

" Okulumuz 1/A-B sınıfları bugün bayram yaptılar. Çünkü zorlu bir süreçten geçerek okuma ve yazma öğrendiler. Bu çalışmada emeği geçen başta sınıf öğretmenlerimizi ve öğrencilerimi tebrik ediyorum.  Biz kendi açımızdan baktığımızda okuma ve yazma çok basit bir iş şeklinde düşünebiliriz, oysaki harfleri yazmada heceleri okumada zorlanan bu küçücük yavrularımız çok çalıştılar, azimlerini gayretleri yitirmediler, zaman zaman zorlandılar, hatta okulu bırakmak isteyenler dahi oldu, bizler sevgi ve şefkatle her zaman onların yanında olduğumu hissettirdik.

Şimdi ise tüm bu zorlukları aştılar, kutlu günlerini bayram şöleni ile kutladılar. Öğrencilerime tüm eğitim öğretim yaşamı boyunca başarılar diliyorum."

Program öğrencilerin klipleri oldukça beğeni topladı, Halk oyunları, mini skeçler ve okuma belgelerinin dağılması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi