Özel Elbistan Yıldız Koleji iki yıl süren pandemi dönemi sonrasında ilk il dışı gezisini Malatya’ya düzenledi.

3 otobüs ile yaklaşık 150 kişilik bir kafile ile bu gezi programını düzenlediklerini ifade eden kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER gezi sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Özel Yıldız olarak bu sene ilk gezimizi Malatya’ya düzenledik. İlk gezimizi Malatya’ya düzenlememizin en önemli nedeni ise hemşerimiz Sezai KARAKOÇ anısına düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kültür ve Kitap Fuarı ziyaretimizdir. Burada Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar müdürü Sayın İrfan POLATBAŞ bey okulumuz ile yakından ilgilendi. Bu kadar geniş bir ziyaretçi grubu ile geldiğimiz için ayrıca teşekkür etti. Bizde kendilerine gösterdiği ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.

     Üç otobüs yaklaşık 150 kişilik bir grup ile Malatya ili ve çevresinde görülmeğe değer yerleri gezdik. Gezi sırasında İnönü Üniversitesi ile Fen Lisesi ziyaretlerimizde oldu. Özellikle sınav grubu öğrencilerimiz açısından son derece motivasyon dolu bir gezi oldu.  

    Özel Yıldız Koleji olarak hazırladığımız bir plan dahilinde karne gününe kadar birçok sosyal faaliyeti gerçekleştireceğiz. Tüm öğrencilerimizin katılacağı bu faaliyetler gösteriyor ki okulumuz akademik çalışmaları sosyal kültürel etkinlikler ile süsleyerek  öğrencilerimizin her alanda gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

    Özel Yıldız akademik başarı ile değerler eğitimini bütünleştiren bir eğitim kurumudur.”

Editör: Haber Merkezi