Geçtiğimiz yıl Afşin’de açılışı yapılan Özel Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin okul inşaatı düzenlenen törenle atıldı.
Kahramanmaraş ve bölgede bir ilk olma özeliğini taşıyan Özel Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin temeli atıldı. Bir yılda tamamlanması planlanan okul 700 öğrenciye hizmet verecek şekilde inşa edileceği bildirildi.
Konu hakkında bilgi veren HKG Şirketler Gurubu Yöneticisi Mehmet Taşkale, “Anadolu Özel Sağlık Meslek lisemiz eğitim öğretim sezonuna 220 kişilik öğrenciyle devam ediyor, fakat öğrenci sayımızın hızla artması sebebiyle yeni bir binada eğitim öğretim vermeye gerek duyduk. Temelini attığımız yeni binamız inşallah yeni eğitim sezonuna yetişecek ve yaklaşık 700 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olacak. Böylesine güzel bir hizmeti Afşin ve bölge halkımıza sunmaktan son derece mutluyuz. Okulumuzu yaptıktan sonra yatırımlar devam edecek, okulumuzun hemen yanına birde öğrencilerimizin kalabilecekleri yurt yapmayı düşünüyoruz. Yapılacak binamız Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm standartlarına uygun yapılıyor ve spor salonuyla, yemekhanesiyle son derece modern bir bina inşaa edilecek. Okulumuz öğrencilerimize en güzel şekilde hizmet edecek sınıflarıyla inşallah güzel bir tesis yapacağız. “ dedi.
Editör: Haber Merkezi