Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören ustalık ve kalfalık öğrencileri özel çocukların saç tıraşı ve bakımını yaptı.

“Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor” projesi kapsamında Afşin 100. Yıl Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Afşin Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğünde güzellik ve saç bakım hizmetleri alanın eğitim alan usta ve kalfa adayları özel eğitim gereksinimli öğrencileri mutlu etti. Saç tıraşı ve bakımı yapılan özel öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansıdı.

Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rıfat Köş, eğitim merkezinde öğrenim gören usta ve kalfalık öğrencilerinin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesini amaçladıklarını söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Köş, “Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor” projesi kapsamında Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışmalarını başarıyla yürütüyoruz. Proje kapsamında Afşin 100. Yıl I. ve II. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu ile irtibata geçilerek okul öğrencilerimizle bir araya geldik. Merkezimizde güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı, erkek ve kadın kuaförlüğü dalında okuyan kalfalık ve ustalık öğrencilerimiz ve öğretmenimizle birlikte özel öğrencilerimizin saç kesimleri ve bakımlarını yaptı” açıklamasında bulundu.

Benzer çalışmaların devam edeceğini belirten Köş, “Projede emeği geçen Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmenimiz Beyza Konak’a, ustalık ve kalfalık öğrencilerimize ve Afşin 100. Yıl I. ve II. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sayın Murat Taşkale’ye ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi