Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Afşin Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy ile paylaştılar.

Makamında öğretmen ve öğrencileri kabul eden Kaymakam Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Engellilerin acınmaya değil, samimiyete, sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu belirten Kaymakam Aksoy, " Öncelikle bu "Özel" öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Sizler azimle mücadele ederek engelleri aşacak, ülkemizin ekonomisine ve kalkınmasına katkı sağlayacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum. Öğretmen arkadaşlarımızı da sizlerin gelişimi için gösterdikleri gayretten ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Okul Müdürü Güneş Söyler, "Bizler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının "özel" öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz. Okulumuzda eğitim gören engelli öğrencilerimizle birlikte Afşin Kaymakamımız Fatih Aksoy'u ziyaret ettik. Özel çocuklarımızın çok fazla ilgiye ihtiyacı var. Engelli çocuklarımızı iyileştirecek tek şey, onlara gösterilecek ilgi, şefkat ve sevgidir. Bizlerde elimizden geldiği kadar bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada bütün insanları sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Engelleri aşmanın tek yolu onlarla birlikte paylaşmaktır. Çünkü engeller beyinde başlar, beyinde biter. Bizler, her bireyden bu "Özel" çocukları sevmelerini ve kendilerini özel hissettirmelerini istiyoruz. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi