Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve moral için Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ve Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Asker ve polislerle bir araya gelen öğrenciler, beraberinde getirdikleri hediyeleri güvenlik güçlerine takdim etti.

Özel öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Afşin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rıdvan Tuncer, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Tüm Türkiye olduğu gibi Afşin’de de birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Sağ olsun halkımızdan ve öğrencilerimizden destek eksik olmuyor. Bugün bizleri ziyaret eden Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. “dedi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Murat Taşkale, “Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak öğrencilerimizle Afşin Polis Merkezi Amirliği ve Afşin İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Mesleki rehberlik kapsamında yapılan çalışmada ülkemizin içinde bulunduğu kritik dönemde asker ve polisimiz motive ederek öğrencilerimizin de mesleklerle ilgili bilgi edinilmesi sağladık. İlgili ve sıcak davranışlarıyla özel öğrencilerimizin yüzünü güldüren, keyifli vakit geçirmelerine katkıda bulunan İlçe Jandarma Komutanlığına ve Afşin Polis Merkezi Amirliğine teşekkür ederiz. “açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi