Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi görevlileri ilçedeki mahalleleri kapı kapı dolaşarak vatandaşların isteklerini dinleyip form oluşturuyor.

Dulkadiroğlu Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Necati Okay, söz konusu çalışmayla Dulkadiroğlu'nda çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamayı hedeflediklerini söyledi.

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda ortaya çıkan tablonun sevindirici olduğuna dikkati çeken Okay, bu çalışmaların sonunda vatandaşın istek ve taleplerinin yerine getirileceğini belirtti.

Çalışmanın gelecek açısından önemine dikkat çeken Okay, şunları kaydetti:

"Bölgemize kazandırdığımız ve planladığımız hizmetleri çeşitli kanallardan kamuoyuna duyuruyoruz. Ancak özellikle ev hanımlarımızın bu hizmetlerimizden daha net haberdar olması adına özel bir ekip oluşturduk. Bu ekibimiz her gün bir mahallemizde her kapıyı çalarak vatandaşlarımızla görüşmeler yapıyor. Bayanlardan oluşan ekibimiz hizmetlerimizin yer aldığı broşür ve ilan çalışmalarını vatandaşlarımıza dağıtıyor.

Ayrıca birinci ağızdan yapmış olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımıza iletiyorlar. Bu çalışmayı önemsiyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallelerimizde bu uygulamayı yapacaklar. Vatandaşlarımızdan bu noktada olumlu geri dönüşler elde ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini değerlendirerek çalışma yapacağız."

Editör: Haber Merkezi