Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören 154 öğrenci, hemşire ve acil tıp teknikeri (ATT) olarak Afşin ve Elbistan Devlet hastanesinde staja başladı.

Konu hakkında açıklama yapan, Bilgi Eğitim Kurumları Kurucusu Harun Durmuş, "Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak 2012 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda ilk defa 11'inci sınıflarımız Afşin ve Elbistan Devlet hastanelerimizde staj görecekler. Okulumuzda öğrenim gören 11'inci sınıf öğrencilerimizle birlikte bugün ilk defa staja başlayacağız. 154 öğrencimizi staja göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu öğrencilerimizi aynı mutlulukla mezun etmenin sevincini yaşarız. "dedi

Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halis Öztürk ise; "Bilgi Eğitim Kurumları olarak Afşin'de ilk defa stajyer öğrenci göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak 11. sınıf öğrencilerimiz Afşin ve Elbistan Devlet hastanelerimizde staj yapacaklar. Toplamda 154 öğrencimiz staj yapacak. Afşin ve Elbistan Devlet hastanemizde, salı, çarşamba ve perşembe günleri hemşire öğrencilerimiz, pazartesi ve cuma günleri ise acil tıp teknikeri (ATT) öğrencilerimiz stajlarını yapacaklar. Öğrencilerimizin ilk staj gününün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi