AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığına atanan İsmail Safi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında yeni Başkan Safi'ye hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir'e, İl Başkan Yardımcıları Hakan Dereli, Mücahit Kara ve İl Başkanlığı yerel Yönetim Danışmanı Cuma Karalar eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği için canla başla hizmet ettiğini ifade ederek, Parti içinde birlik, beraberliğe vurgu yapan İl Başkanı Özdemir, Afşin'de de huzur ve beraberlik ortamının oluştuğunu söyledi.

24 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı Kongresinin miting havasında geçeceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağının bilgisini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişine yakışır bir karşılama ve program yapmak istediklerini belirten Özdemir, bunun için ilçe başkanları ile belediye başkanlarıyla istişare ettiklerini söyleyerek, Afşin'de partili partisiz, bütün ülke ve millet sevdalılarını kongreye davet etti.

Partimizin kurucusu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan Şubat ayının 24 Şubat Cumartesi günü kahraman şehrimize teşrif edecek. Bu kapsamda da Kahramanmaraş’ımızda il kongremizde bizim onur konuğumuz olacak. 24 Şubat saat 12.00’da AK Parti Kahramanmaraş İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Buna sadece kongre demek biraz haksızlık olur çünkü cumhurbaşkanımızın her gittiği il kongresi bir mitinge dönüşüyor. Bütün ilçelerimizden vatandaşlarımızı kongremize bekliyoruz." dedi.

2019 genel ve yerel seçimleri için start verdiklerini söyleyen Özdemir, " Yeni ilçe başkanımız, meslektaşım İsmail Safi ve yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağından şüphemiz yok. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracak, daha güzel başarılara imza atacak. Buna yürekten inanıyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir'e ve beraberindeki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Safi, "Beni bu göreve layık gören değerli yöneticilerimizi asla mahcup etmeyecek ve her kesime eşit davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız. İlçe teşkilatımızın bütün birimleriyle birlikte, partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. Bu güne kadar elde edilen başarıların üzerine bırakarak yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi