Onikişubat Belediyesi Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Kahramanmaraş bilgiyle buluşuyor” projesinde dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Onikişubat Belediyesi ve il milli eğitim müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kahramanmaraş bilgi ile buluşuyor projesi” Necip Fazıl Kısakürek kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Öğrencilerde okuma kültürünü artırmayı ve düşünce dünyalarını zenginleştirmeyi amaçlayan projenin ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Duran Doğan, Onikişubat Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Onikişubat belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, eğitime yaptıkları yatırımları her türlü belediye hizmetinin üzerinde gördüklerini belirtti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, projenin önemine değindi.

Programı değerlendiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise ülkenin geleceğine insan yetiştirme adına önemli bir proje olduğunu ifade etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise programı değerlendirdi.

Konuşmaların ardından kategorilerde dereceye giren öğrencilere, okul müdürlerine ve danışman öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi