Onikişubat Belediyesi, Suzan-Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde Aile, Çocuk El Ele Birlikte Telafi Eğitimine sloganı ile açtığı kursları bitiren öğrenci ve velileri için sertifika programında hediye Kuran-ı Kerim takdim etti.

Yıldırım Bayazıd İlkokulunda gerçekleşen programa; Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Onikişubat Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli şu şekilde konuştu: “Bizim geleceğimiz burada oturan çocuklarımız. Onları ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğin Türkiye’si o kadar güçlü olacak. O yüzden insana yapılan yatırımdan daha değerli bir yatırım yoktur. Buraya gelerek hem kendilerini yetiştiren hem geleceğimize katkıda bulunan öğrencilerimizi ve velilerimizi kocaman alkışlıyorum, tebrik ediyorum. Bu programlar sayesinde milletimizi iyi yetiştirerek toplumumuzu daha sağlam temeller üzerine kuracağız. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi