Kahramanmaraş'ta merkez Onikişubat Belediyesince 11 mahallede, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek amacıyla başlatılan butik park çalışması devam ediyor.

Onikişubat Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, model ve modern belediyecilik anlayışının simgesi haline gelen Onikişubat Belediyesi'nin yeni farklı tasarım bankları ve butik parklarıyla vatandaş tarafından tebrik edildiği belirtildi.

Yaşam standartlarını yükselten çalışmalarıyla sürekli göz önünde olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in ilk hedefinin insan odaklı çalışmalar olduğu, Onikişubat bölgesine sosyal, kültürel ve fiziki çalışmalar açısından büyük katkı sağladığı kaydedildi.

Bu kapsamda, Mimar Sinan, Tekerek, Yunus Emre, İstiklal, Şehit Abdullah Çavuş, Necip Fazıl, Fatih, Yamaçtepe, Cumhuriyet, Boğaziçi, Selçuklu olmak üzere 11 mahallede yapımı tamamlanan butik parklarda son çalışmaların yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Vatandaşımıza farklı konseptlerde kalite ve konforu sunmaya çalışıyoruz. Belediyecilik anlayışımızda hayatın her alanında var olmak ve fark yaratmak var. Daha güzel bir Onikişubat için projeler üretip hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi