Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Eski tutanak özetinin okunmasıyla devam eden toplantıda gündemde bulunan maddeler görüşülerek, karara bağlandı. Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği, Etik Komisyonu Çalışma Usul ve Esaslarının da belirlendiği toplantıda, Üngüt ve Serintepe Mahallelerindeki 2 adet taşınmazın Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsisi gerçekleştirildi. 

Öte yandan park yapım, bakım ve onarım işlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi'nden bir adet taşıt üstü ağaç sökme, dikme makinesi alınmasına karar verildi. İmar Plan Tadilatlarının da görüşüldüğü toplantıda, 2016 yılında Denetim Komisyonu üyesi olarak görev yapacak meclis üyeleri seçildi. Yapılan oylamada Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kuşçu, Oğuz Bağrıaçık, İlyas Orhan, Mehmet Nar ve Ahmet Bastırmacı Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, başarılı hizmetlerin hayata geçirildiği bir yıl temennisinde bulundu. Mahçiçek, şöyle konuştu:"Onikişubat Belediyesi ve Belediye Meclisi olarak verimli, tüm kamuoyunun takdirini kazanan başarı dolu bir yılı geride bıraktık. İnşallah 2016'da da bu hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah yeni yıl hem ülkemize, hem milletimize, hem de şehrimize hayırlar getirsin. Ülkemiz ve milletimiz aleyhinde faaliyetlerde bulunan, fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışan, entrikalar çeviren şer odakları da kazdıkları kuyuya kendileri düşerler. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize, aile efradınızla birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum.”
Dilek ve temenniler ile son bulan mecliste, bir sonraki toplantı günü olarak 1 Şubat tarihi belirlendi.
Editör: Haber Merkezi