26. Dönem Milletvekilliği için birbirinden değerli isimlerin listede yer bulduğunu kaydeden Öner, aday listesinde yer alan isimlere başarılar diledi. MHP İl Başkanı Öner, 1 Kasım erken seçimleri için şu değerlendirmelerde bulundu:
“Bu seçimler, Türkiye’de gerilim ve tehlike ortamında geçecek. Terör örgütü ve faaliyetleri gündemi meşgul ediyor. 

Kardeşlik duygusu yok edilemeye çalışılıyor. Ülkede, sosyal çöküş, zayıf ekonomi ve terör eylemleriyle büyük kaos planları hazırlanıyor. 1 Kasım seçimleri, bu yüzden yeni bir dönem olacak. 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonucu seçimi AKP beğenmedi.

 Cumhurbaşkanı, bu milleti erken seçime zorladı. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemiz için her türlü fedakârlığa hazırız. Ülkenin bu durumdan kurtulması için bütün milletvekilli adayları, il ve ilçe teşkilatlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmesi için çalışacağız.

Aday olan ve olmayan bütün parti mensuplarıyla bu seçimde en iyi şekilde çalışıp en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Türkiye’nin bu makûs talihini, inşallah MHP iktidarı ile yeneceğiz. 26. Dönemde Aday gösterilen arkadaşlarımız, birbirinden değerli. 

İnşallah, bu seçim vatanımız ve milletimiz için hayırlı olur.”
Editör: Haber Merkezi