Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Eski İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Öner, MHP Kahramanmaraş İl Başkan adaylığını düzenlediği toplantıyla açıkladı. 

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıyla Kahramanmaraş İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Süleyman Öner, " Önümüzdeki hafta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde aday olduğumuzu açıklamak için burada toplandık. Yıllardan buyana mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinde ve bu davada hep birlikte hizmet edebilmek, Milliyetçi Hareketin özellikle Kahramanmaraş'ta ve Türkiye'deki oylarını artırabilmek, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeliye destek vermek amacıyla aday oldum." dedi. 

Neden MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Öner, Bizler bu göreve talip olurken, Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında kazandığımız tecrübeleri, partililerimizle paylaşmak ve Milliyetçi Harekete güç katmak, arkadaşlarımızın tamamını üç hilalin altında toplayabilmek amacıyla bu göreve talip olduk" diye konuştu.
-"Öncelikle seçim bölgemizde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız"


Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Süleyman Öner, "Milletler mücadelesinin küresel boyutta hızla tırmandığı günümüzde Türkiye Cumhuriyeti, devleti, milleti, ülkesiyle büyük risk ve tehdit altında olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle bu nedenle Türk Milliyetçileri olarak, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi, birlik ve beraberliğe hat safhada olduğumuz bir dönemden geçmekteyiz. Sizlerinde destekleriyle öncelikle kendi bölgemiz olan Kahramanmaraş'ta bu birlik ve beraberliği hep birlikte sağlayacağız ve tek vücut olacağız." açıklamasında bulundu.
Partisinden destek isteyen Öner, "Bunları da yaparken ülkücü duruş ve tavır çok önemli, aynı zamanda da bir bozkurt gibi kılavuzluk yapmak istiyoruz. Bu noktada tüm partililerimizin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah Kahramanmaraş'ta ülkücü hareketi zafere ulaştıracağımıza inanıyorum.  Bu vesileyle özellikle Kahramanmaraş'ta, Türkiye'de ve dünyada bu hareketin bu seviyeye gelmesinde büyük emekleri geçen dava arkadaşlarımıza selam ve saygılarımı iletiyorum. Ayrıca Başbuğ'umuz Alpaslan Türkeş'e ve arkadaşlarına, Kahramanmaraş'taki ve dünyadaki tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, onları rahmet ve şükranla anıyorum. Bizlerde bu hareketi Başbuğ'umuz Alpaslan Türkeş'in birikimlerini vermiş olduğu emekleri boşa çıkartmamak için sizlerle birlikte, Kahramanmaraş'ta oylarımızı 2-3 katına çıkartarak Türkiye genelinde milliyetçi hareketi zafere, iktidara taşımak istiyoruz. Bizim tek gayemiz bu.Birileri şunu söyleyebilir. Milliyetçi Hareket, genel seçimlerde şu tabloya göre iki adayı rahat çıkartır. Fakat bizler Kahramanmaraş'ta hedefimizi büyük koymalıyız ve 8'ine talip olduğumuzu herkes bilsin. Burada en büyük destek partililerimize düşüyor." dedi.

Öner, konuşmasını şöyle sürdürdü:
" Nasip olurda göreve gelirsek, ilçelerimizde, gönüllü kuruluşlarımızla, ülkü ocaklarımızla ve partimize emeği geçmiş büyüklerimizle devamlı istişare halinde olacağız. Son günlerde Kahramanmaraş'ta bazı söylemler duyuyoruz, üzülerek. Şunu hatırlatmak istiyorum. Hiçbir ülkücünün değerini maddi olarak satın alacak dünyada para birimi yoktur. Ülkücü olan kişin hiçbir şekilde maddiyatta gözü yoktur. Bunu herkes böyle bilsin. Ayrıca ülkücünün, kuzeyi, doğusu, batısı olmaz. Ülkücünün tek kıblesi vardır ve tek hedefi vardır o da Kızılelma'dır. Başka hedefimiz yok.  Seçime çok az bir zaman kaldı, adaylığımız esnasında bizlere destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu hareketi bir adım kim ileriye götürecekse Cenabı Allah bu hizmet bayrağını ona nasip etsin. "




Editör: Haber Merkezi