MHP Kahramanmaraş eski İl Başkanı Süleyman Öner,  27 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak MHP Kahramanmaraş İl Kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan eski MHP İl Başkanı Süleyman Öner, “Hiçbir koltuk, hiçbir makam, hiçbir rütbe, ilkelerimizden, ülkülerimizden, geçmişteki söz ve sağlam duruşumuzdan, kutlu davamıza ve teşkilatımıza bağlılıktan, sadakatten önemli değildir.” dedi.

Parti içi yapmış olduğu istişareler sonucu bu kararı aldığına değinen Öner, “ MHP Kahramanmaraş il kongremiz 27 Ağustos 2017 pazar günü yapılacak. İlçe başkanlarımız ve delegelerimizin çoğu ile yaptığım istişare neticesinde, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile de görüşüp, müsaadelerini isteyerek yapılacak il kongresinde aday olmayacağım. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim.”açıklamasında bulundu.

Kutlu davaya, bir ülkü neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Öner, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Milliyetçi ülkücü harekete gönül vermiş, dava şuuruna erişmiş tüm ülküdaşlarıma, hemşehrilerime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Ülkücü bir nefer olarak Allah yolunda, teşkilatlarımızın emrinde her daim hizmete devam edeceğim. Lider, doktrin, teşkilat vazgeçilmez ilkelerimdir. İlkelerim, duruşum, sadakatim hiç değişmedi değişmeyecektir.Ülkücü olduk, Ülkücü yaşadık, Ülkücü kaldık, Ülkücü olarak öleceğiz.”

Editör: Haber Merkezi