24 Haziran'da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP'den Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Av. Zafer Öner, seçimlerin Türk Milleti için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve milletin, Türkiye üzerine oynanan oyunları 24 Haziran'da bozduğunu söyleyen 27. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zafer Öner, " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Hükümet Sisteminde Başkan olarak seçilmesi için AK Partili kardeşlerimiz ile yüzde 71.61 ile ilimizdeki oy oranına ulaştık. Bilge liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve yüce davanın ülkücülerin otağı milliyetçi harekete %25.75 ile milletvekilliğinde ilimizdeki en yüksek oranla katkı sağlamaya çalıştık."dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin hayırlar getirmesini temenni eden ve kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür eden Öner,  "Milletvekilliği adaylığım sırasında bizlere teveccüh gösteren, misafirperver davranan, tatlı dilleri ile oy veren hemşerilerimize ve bu süreçte desteğini hiç esirgemeyen ailem arkadaşlarım, köylülerim, MHP Afşin İlçe Başkanımız Ersal Koç, teşkilatım ve birbirinden değerli ülkücü kardeşlerim özellikle Afşin'de bizi bağrına basan partili partisiz tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."açıklamasında bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi